De Contigo-challenge van Belle Perez

Door vervroegde versoepelingen, de overwinningen en kwalificatie van onze Rode Duivels op het EK voetbal en het mooie weer, hangt er in ons land momenteel een zomerse, uitgelaten sfeer. Dat laatste wordt nog versterkt met de zwoele, nieuwe ‘Contigo’-hitsingle van Belle Perez, haar eerste Nederlands-Spaanse song die ze opnam met de jonge, getalenteerde Nederlandse songwriters Rutger Kanis en Jeroen Russchen en topproducer Marcel Fisser. Dansen we deze zomer, na de ‘Macarena’ en de ‘Jerusalema’, op de ‘Contigo’ van Belle Perez? Het zou zomaar kunnen, want Belle en haar team zetten volop in op de sociale media en dagen ons uit om onze dansmoves filmend te delen met onze volgers. “Choreograaf Christian Celini heeft een aanstekelijk, eenvoudig dansje ontwikkeld dat iedereen kan. Ik ben nu al benieuwd naar de filmpjes”, zegt Belle enthousiast. 

Foto: Tamara Pluij

Geef een reactie