3 Romeo’s, 526 kilometer worst en één mooie cheque voor het goede doel

Het is het hoogste bedrag sinds hun samenwerking, wanneer we kijken naar de 13.150 euro die De Romeo’s en Vanreusel dit jaar opnieuw schenken aan Make-A-Wish ® Belgium-Vlaanderen. Ze kunnen dit doen door de recordverkoop van meer dan 1,5 miljoen stuks van De Romeo’s Frikandel XXL tijdens het voorbije coronajaar. “We spreken over 526 kilometer worst. Dat is vanaf onze fabriek in Hamont, waar ze worden geproduceerd, tot voorbij Londen. Met hun 35 centimeter zijn het inderdaad geen kleine jongens. In alle Belgische frituren worden ze al een paar jaar verkocht. Ook in Wallonië, waar ze De Romeo’s ondertussen kennen van hun worsten in plaats van hun muziek”, zegt marketingmanager Maurice De Kroon namens Vanreusel. 

Foto: House of Entertainment

Geef een reactie