Daniël Busser te gast bij Giel Beelen

Vanochtend was de 22-jarige Daniël Busser te gast op Radio 2 in Nederland. Op de langste dag nodigde hét radio-icoon Giel Beelen de Hasselaar uit voor een uitgebreid interview in ‘Giel’, de vroegste en populairste ochtendshow van Nederland. Aanleiding was de succesvolle release van Daniël zijn nieuwe single ‘Zomer’, die vorige week door de Top 40 nog getipt werd als ‘de onder de radar hit’. “Het was niet alleen vroeg opstaan (lacht), maar vooral ook een unieke ervaring. Als naam ken ik Giel. Ik weet dat hij in het verleden nog heeft gepresenteerd op 3FM en herinner me nog zijn betrokkenheid bij Het Glazen Huis, het Nederlandse origineel van onze Music For Life. Giel is een super sympathieke rechtdoorzee kerel, die zelfs om vier uur ’s morgens massa’s energie heeft die hij deelt met zijn luisteraars en zijn gasten in de studio. Ik vond het fijn dat hij mij, samen met mijn gitarist en songwriter Wessel van Deursen, uitnodigde voor een toffe babbel en 2 akoestische nummers. Bij ‘Adrenaline’ ontploften de streams, net als bij mijn nieuwe single, die door de luisteraars laaiend enthousiast onthaald werd en het erg goed doet in Nederland. De mensen zijn mijn optredens in o.a. Paradiso duidelijk nog niet vergeten en dat doet deugd”, zegt Daniël Busser. “Op zich zijn we bij Radio 2 niet zo van de Hiphop, maar ‘Zomer’ is zo’n lekker popliedje. Volgens mij is het een dikke hit hoor”, zei Giel in zijn radioshow oprecht tegen Daniël.

Foto: House of Entertainment

Geef een reactie