De Kenn Colt-soundtrack van het Groot Gelijk-project

Met méér dan 24 miljoen streams, de gouden-single ‘Come Back To Me’ en de hits ‘Feels Like A River’ en ‘Sun Goes Down’, is dj en producer Kenn Colt nog steeds enorm populair. Na ‘Rest of My Life’ lanceert de Hasselaar, die sinds begin dit jaar zijn uitvalsbasis heeft in het Spaanse Valencia, morgen zijn nieuwe single ‘Damn Right’. De eigentijdse song past perfect in de ondertussen typisch herkenbaar en gesmaakte happy, feelgood ‘Kenn Colt-vibe’. Daarnaast is het nummer van de Versuz- en Tomorrowland-dj ook de soundtrack van het nieuwe ‘Groot Gelijk’-project, waarmee de Vlaamse Stichting Verkeerskunde (VSV) en Bonka Circus feestende jongeren willen overtuigen om niet onder invloed achter het stuur te kruipen. Vier jaar geleden verloor Kenn Colt onverwacht zijn vriendin bij een tragisch verkeersongeval, waarbij de bestuurder vermoedelijk onder invloed was.

Foto: House of Entertainment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.