De Happiness van Yvan Guilini

Een succesvolle re-release van ‘Winter Memories’ en een albumrelease in meer dan 130 landen. Dat is nu al de tussenbalans van de meer dan geslaagde comeback van instrumentalist Yvan Guilini. Eind vorig jaar lanceerde hij ‘Music Forever’, het eerste album dat hij na een mediastilte van meer dan 25 jaar uitbracht. Met succes, want ‘Don’t Take My Dream Away’, ‘Mélancolie’ en de re-release van ‘Winter Memories’ deden het als singles bijzonder goed. MENT vierde zijn vijfenzeventigste verjaardag met een speciale aflevering van ‘Herbert’ en ‘The King of Hammond’ trakteerde zijn volgers ondertussen op de nieuwe single ‘Happiness’. De positieve feelgood-song heeft alles in zich om uit te groeien tot een zoveelste voltreffer. 

Foto: Daniel Bouckhout

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.