Discobar Joossens en Amir Motaffaf brengen ode aan hun geliefden

Meer en meer jongeren willen anno 2021 voluit voor een carrière gaan. Langer studeren en harder werken. Indien je die ambities met een vaste relatie combineert, kan je voor heel wat uitdagingen komen te staan. In “Wat je Wil” stellen de jongens zich de vraag, hoe vind je de balans en wanneer is het tijd om aan de alarmbel te trekken? In ‘Wat je Wil’ herkent iedereen zich, een verhaal over aantrekken en afstoten binnen een relatie en anderzijds over hoop en perspectief.

Michaël en Laurence Joossens: “We borrelen allebei van goesting en ambitie in het leven. Soms botsen we wel eens op een muur als we dit leven willen combineren met een relatie. ‘Wat je Wil’ is een ode aan onze geliefden (knipoog).”

Amir Motaffaf: “De samenwerking is voornamelijk ontstaan door de vriendschap die ik met deze twee kleppers heb. Leuk ook dat ik bij hun eerste twee tracks betrokken ben.”

Ook Anke en Emma, seksuologen van de podcast ‘Seksualiteit erkennen dit probleem: “We vinden het fantastisch dat Discobar Joossens het onderwerp met “Wat je Wil” in de spotlight zet. We delen alvast onze drie beste tips om je relatie te doen slagen als je ook volledig voor je carrière wil gaan.

Je kan de clip bekijken via:
Discobar Joossens & Amir Motaffaf – Wat Je Wil – Officiële Video – YouTube

Foto: Beau Monde Music / Facebook Discobar Joossens – Amir Motaffaf

Geef een reactie