Daniel Busser stelt zijn single ‘Zomer’ voor tijdens solostream

Op zijn YouTube-kanaal kan je rond 20u00 een gratis streamconcert meepikken van de 22-jarige Hasseltse artiest Daniël Busser. Samen met zijn 8-koppige liveband speelt Busser een 40 minuten durende set met o.a. ‘Vrienden’, ‘Adrenaline’, ‘Klaar voor de smoke’ en zijn duetsingle ‘Tu Veux Quoi’, die hij uitbracht met zijn vriendin Chaïma. Wie kijkt, kan als eerste kennismaken met Daniël Busser zijn gloednieuwe single ‘Zomer’, die hij opnam met Donda Nisha en Tristan Rozendaal (Gewoonbeats), hét duo dat ook betrokken is bij het succes van Snelle. Aanstaande vrijdag 14 mei 2021 verschijnt het aanstekelijke ‘Zomer’ van Daniël Busser digitaal.

Zomer

Vanavond is het niet alleen Daniël Busser zijn eerste solostream, tijdens het optreden speelt hij ook zijn nieuwe ‘Zomer’-single, die aanstaande vrijdag uitkomt. “’Zomer’ is het meest bijzondere nummer dat ik samen met Donda Nisha en Tristan Rozendaal (Gewoonbeats) heb geschreven. De kracht van de song is de eenvoud’, zegt Daniël Busser. 

De gratis concertstream van Daniël Busser kan je maandagavond 10 mei 2021 vanaf 20u00 bekijken via zijn YouTube-kanaal: https://www.youtube.com/watch?v=i7wyDBl-6bY

Aanstaande vrijdag 14 mei 2021 verschijnt zijn nieuwe single ‘Zomer’ digitaal op het House of Entertainment-label. 

Foto: Raia Maria-Laura

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.