Puur Passie: Theater en musical krijgen televisieformat

Theater en musical opnieuw in de aandacht brengen, dat is wat Theaterhuis Banann wilde doen toen het met een nieuw tv-concept naar Marc Hallez stapte van MentTV. 

Op 13 maart – exact 1 jaar na het sluiten van de theaters – organiseerde Theaterhuis Banann ‘Puur Passie’. Na het concert, komt er nu een tv-programma. Dit omdat we mensen terug warm willen maken voor theater, musical en alle vormen van entertainment!

‘Hoe hard het voorbije jaar voor iedereen binnen de theaterwereld ook geweest is, het schone aan ‘Puur Passie’ is dat je kan zien dat we niet omvallen van een paar harde slagen.

We werden vaak stilgezwegen, maar hebben nooit stilgezeten! Het creatieve brein kan je niet stilzetten. De passie voor het vak en voor het creëren heeft ervoor gezorgd dat iedereen met ontzettend veel goesting klaar staat om zijn publiek opnieuw te ontvangen en dat komt de kwaliteit van de voorstelling alleen maar ten goede.’, vertelt Bart Vandersmissen, producent van ‘Puur Passie’ 

Elf afleveringen lang ontvangen Floris Devooght en Maja Van Honsté, producenten, regisseurs en acteurs die komen vertellen over hun theaterplannen. Zij stellen met plezier hun nieuwste productie voor aan het publiek.
 
Sven De Ridder, Jacques Vermeire, Ianthe Tavernier, Margot Hallemans, Leah Thys, Chris Van Tongelen, Jeroen Maes, Peter Bulckaen, Helmut Lotti en nog vele anderen komen vanuit het gezellige Theater Elckerlyc u als publiek warm maken voor hun nieuwste theaterproducties. 
 
Een boeiende afspraak die u niet mag missen.

Geef een reactie