Nick Kraft: ‘Op 12 april terug aan het werk’

Als Nick Kraft de finale haalt van Big Brother zal hij maximum drie dagen rust kennis vooraleer hij terug aan de slag moet. Dit vertelde hij aan zijn medebewoners ‘Ik ben mijn Paasmaandag kwijt omdat ik nu in het Big Brotherhuis zit. Maar op 12 april moet ik terug aan het werk als chauffeur in het zorgcentrum. Dus in dat scenario zal ik maximum 3 dagen thuis zitten. Het is heel simpel: ‘Ik heb geen verlof meer’. Ik ga met plezier terug mijn rol als chauffeur opnemen.’

Foto: Play4

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.