Big Brother Liese: ‘Pasen vier ik normaal altijd met mijn oma.’

Liese schrok zich een hoedje deze namiddag in het Big Brotherhuis. Ze had er geen idee van dat Pasen al zo dicht bij is. Tijd gaat duidelijk snel als je jezelf amuseert. ‘Pasen vier ik normaal altijd met mijn oma’tje. Maar dat zal er dit jaar niet inzitten denk ik.’

Foto: Play4

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.