Op weg naar de Miss België-kroon?: Kaylee Stroobants (20, Zichem)

Een leven op de sociale media. Het blijft een rode draad voor influencer Kaylee Stroobants uit Zichem. Alleen zijn er momenteel spannende dagen bezig.  Op 31 maart staat deze Vlaams-Brabantse blondine in De Panne op het podium bij de grote Miss België-finale. Volgt Kaylee Celine Van Ouytsel op als kersverse mooiste van het land? Het kan werkelijkheid worden. ‘Momenteel heb ik nog geen zenuwen. Ik kan gewoon niet wachten om op het podium te staan tijdens de grote finale. Elke seconde tel ik af. De voorbije maanden heb ik enorm veel aan zelfvertrouwen gewonnen. Op vele vlakken verbeterde ik zienderogen. Karakterieel ben ik nog altijd dezelfde. Alleen bloeide ik naar mijn gevoel meer open.’

Digitaal platform
Kaylee is enorm actief op sociale media. ‘Ik leef op sociale media’, gaat Kaylee verder. ‘Dagelijks hou ik me er mee bezig. Digitale platformen zoals Facebook, Instagram en TikTok kennen geen geheimen meer. Op het vlak van publiciteit voeren, trok ik gewoon de lijn door van waar ik altijd mee bezig was. Alleen kleurde het ietsje meer Miss België als voor mijn deelname.’

Groeiende ambitie
Als influencer kan het niet anders dat Kaylee met grote ambities naar de zee trekt. ‘Ik besef steeds meer dat ik een kans maak om Miss België worden. Natuurlijk is mijn ambitie om het kroontje te bemachtigen net zoals alle andere finalistes. Bij het begin van dit avontuur start je met tweehonderd kandidaten. Nu blijven er nog 33 over. Wanneer je er dan nog bij bent, doet dat echt wel iets met je. Zeker als je via sociale media heel veel lieve berichtjes krijgt van mensen, die je volgen.Graag wil ik iedereen, dat mij op gelijk welke manier gesteund heeft en dat nog steeds doet, bedanken. Ik apprecieer dat enorm!

Men kan Kaylee steunen door een sms’je sturen met daarin de boodschap MB14 naar 6665 (€1/sms) of via de website van Miss Belgium.

Foto: Kaylee Stroobants

Geef een reactie