Lara Buyse : Ice Ice Baby met een Luxemburgs-Gents trekje

Lara Buyse is een vrouw, die van vele plaatsen thuis is. Zo woonde al in Griekenland en Cyprus, veroverde ze de titel van Miss Luxemburg en woont ze nu in de Arteveldestad Gent. En daar stoppen de pijlen van de dochter van gewezen profvoetballer Fangio Buyse helemaal niet. Lara blijft in de running voor het Miss België-kroontje 2021. Om haar doel te bereikt doet ze alles. Het blijkt dat deze jonge blondine wel tegen een stootje kan of moet ik tegen ijs en sneeuw zeggen. Zo trotseerde ze in ijskoude temperaturen een ‘ijzig’ bad tijdens een bezoekje aan het Elaisa Energetic Wellness in de Limburgse Hoge Kempen. Ice Ice Baby met een Grieks, Cypriotisch, Luxemburgs en Gents trekje …

Foto: Miss Belgium – Kevin Swijsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.