Daniëlle: ‘Mijn doel bij Big Brother is niet gelukt.’

Een bom in het Big Brotherhuis. Daan, Nathalie en Jowi pakken vrijwillig hun koffers en verlaten het huis. Daniëlle gaf aan Zoey de nodige tekst en uitleg: ‘Ik kwam voor Daniëlle-tijd in het Big Brotherhuis. Dat is helaas niet gelukt. Hoezeer ik het groepsbelang hoog inschat. Dat geldt helaas niet voor iedereen. Mijn kindjes zullen alleszins zeer blij zijn dat ze me terug zullen zien.’

Foto: VIER

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.