Big Brother Jill en de wijze levensles van Bassie & Adriaan

Opmerkelijk gesprek in de slaapkamer tussen Jill en Thomas. Vooral de steeds groeiende negativiteit in het huis kwam ter sprake. ‘Mijn opa heeft me altijd geleerd : wat er ook gebeurt, altijd blijven lachen. Zijn levensles probeer ik te hanteren. Dat helpt zienderogen. Ook al stel ik wel vast dat ik in het echte leven nooit met zoveel negativisme wordt geconfronteerd. Wat de mensen over mij denken, maakt me niets uit. Het belangrijkste na Big Brother is dat mijn opa trots op mij is en dat de kippen nog leven.’  De opa van Jill was duidelijk geïnspireerd door een populaire clown en acrobaat, toen hij zijn kleindochter deze levensles gaf.

Foto: VIER

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.