20000 roze eendjes en 1 basketkraker

In barre Coronatijden creatief uit de hoek komen. Het is en blijft een kunst als geen ander. Tijdens de wedstrijd tussen Telenet Giants Antwerp en Spirou Charleroi waren er opvallend veel toeschouwers in de zaal. Neen deze Antwerpse basketbalploeg schopt niet tegen de schenen van de virologen. Maar ze tonen hun gouden hart. 20000 roze eendjes werden immers in de Lotto Arena neergezet.

Dit was naar aanleiding van een initiatief van hun vaste wedstijdspeaker Kris Schoeters. Hij organiseert de allereerste Pink Duck Race in Europa. Dat werd door de Pink Duck-game tussen Antwerpen en Charleroi extra in de verf gezet.

In België wordt bij één op acht vrouwen borstkanker vastgesteld, ongeveer 40 diagnoses per dag. Iedereen kent wel iemand die de diagnose heeft gekregen.

PINK DUCK RACE

Zondag 13 december racen 20 000 eendjes in de Pink Duck Race. Alle eendjes hebben een uniek nummer. De eigenaars van de tien eendjes die het eerst over de finish varen, vallen trouwens in de prijzen!

Hoe kunnen wij bijdragen aan Think Pink? Door een roze eendje te adopteren! Een eendje adopteren kost slechts 5 euro en kan via www.pinkduckrace.com.

Bron:
#pinkduckrace
#pinkducksontour
#HEATcares
#ThinkPinkEurope

Geef een reactie