Op weg naar de Miss België-kroon? : Michèle Debouverie (19, Avelgem)

Michèle Debouverie kwam, zag en nam tijdens de finale van Miss West-Vlaanderen het lintje van eerste eredame mee. Hierdoor blijft deze 19-jarige blondine uit Avelgem nog in de running voor een plekje in de grote Miss België-finale. ‘Ik ben superblij met mijn eretitel van eerste eredame”, vertelt Michèle aan de lijn. ‘Aanvankelijk kon ik mijn gevoel niet beschrijven. Maar toen ik enkele dagen later ook Miss Charity bleek gewonnen te hebben, was ik zielsgelukkig. Ik heb me de voorbije maanden enorm hard ingezet. Het doet enorm veel deugd wanneer dit wordt beloofd.  Nu steek ik het niet onder stoelen of banken. Ik wil heel graag mijn finaleticketje voor Miss België bemachtigen. Nu ga ik er ten volle voor. De campagne wordt langer en intenser dan ooit. Maar het geeft me ook de kans om mezelf te bewijzen. Mensen zullen me leren kennen. Want deze kans laat ik echt niet schieten.”

Instagramposts
De reacties zijn unaniem lovend, volgens Michèle. ‘Ik heb een massa reactie op sociale media gekregen. Het doet me echt heel veel deugd om zo veel support van iedereen te ontvangen. Ik krijg al meer aanbiedingen om fotoshoots te doen en modeshows te lopen. Nu al loont het. Ik moet nog de grote sprong proberen te wagen naar Miss België toe. Ook op Instagram zie je het effect al. Na de finale van Miss West-Vlaanderen ging het met bijna 2000 volgers vooruit. Een leuk gevolg waar ik ten volle van geniet.”

Foto: Mieke De Jonghe

Geef een reactie