Met Brian More in de nacht

Met Brian More hebben onze noorderburen er weer een knuffelbeer bijgekregen, want met zijn debuutsingle ‘In de nacht’ scoort de 28-jarige Zoetermeerse zanger, die in het dagelijkse leven werkzaam is als leerkracht in het speciaal onderwijs te Eindhoven, een opvallende hit. Met bijna 35.000 YouTube-views, een massa airplay op de landelijke radiozenders en een plek in de top 25 van Sterren.nl, heeft ‘In de nacht’ sterke argumenten om het dadelijk ook waar te maken in Vlaanderen. “Het nummer beschrijft perfect het gevoel wanneer je eens wil ontsnappen aan de drukte en de realiteit van de dag. Naast de herkenbaarheid, is de tekst inderdaad ook erg actueel. In de nacht vinden we vaak de rust en ontspanning die we met elkaar zoeken. Toen ik het nummer de eerste keer zong, werd er in mijn omgeving meteen enthousiast gereageerd. Velen herkennen zich in de tekst, maar ook het charmante, danbare karakter van de Nederlandstalige popsong spreekt de mensen aan. Het is een liedje dat in je hoofd gaat zitten als je het een keer hebt gehoord. Ik weet dat Vlamingen meer nog dan de Nederlanders houden van liedjesteksten. Net omdat er zoveel positieve reacties kwamen uit Vlaanderen, heb ik met mijn management en platenfirma besloten het ook bij jullie uit te brengen en actief te gaan promoten. Vanaf begin augustus draait mijn clip volop op Ment en daar ben ik nu al ontzettend blij mee.

Met een mix van Engelstalige en Nederlandstalige covers bouwde Brian de voorbije jaren een sterke podiumreputatie op, maar toch is hij blij dat hij nu ook de kans krijgt om uit te pakken met eigen muziek. “’In de nacht’ past perfect in de setlijst. Men zegt wel eens dat ik de man ben van de energieke optredens, met een rauw randje. Voor mij is het inderdaad maar een kleine stap van een gevoelige ballade naar krachtige rocknummers of moderne pop-dance, waar ‘In de nacht’ perfect in past. We hebben al ideeën voor een opvolger, maar eerst focussen we ons op deze single.”

Brian More zijn debuutsingle ‘In de nacht’ is op het Berk Music-label verschenen en is nu overal digitaal beschikbaar.

Foto: Berk Music / House of Entertainment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.