Cowboy Veugelers

Tot op de dag van publicatie is het nog steeds niet geweten of Johan Veugelers meer weg heeft van The Daltons of eerder van Lucky Luke. Maar de minzame accordeonist heeft plannen om zijn grenzen te verleggen. Onder het motto ‘JE hoeft niet te kunnen paardrijden, want dat kan Johan ook niet’, haalt hij de beste Lucky Luke van stal
Op 26 juli gaat hij paardrijden bij De Boshoef in Meerhout. Zo staat er een tocht van 3u door de prachtige natuur van Meerhout op de agenda. De avond wordt afgesloten met een optreden.  Trouwens, je hoeft niet persé te kunnen paardrijden want je wordt perfect begeleid door de deskundige mensen van De Boshoef!

Wil je graag mee? Reserveer je plekje via:
Anja Put (privebericht)
📞 0494.299079
📧 boekingen@johanveugelers.com

Let op : plaatsen zijn zoals gebruikelijk in Coronatijden ‘beperkt.’

Geef een reactie