Ben jij deze zomer De Mol?

Ben je fan van De Mol en breng je de vakantie door aan zee? Dan moet je deze zomer naar Blankenberge, want de badstad is de gastheer voor de eerste editie van De Mol aan Zee. Je kan er terecht voor een hapje en een drankje in Griekse sferen én voor het virtual reality spel van De Mol.

Van 1 juli tot en met 13 september ontvangen VIER en Rodenbach je van 10 tot 22 uur in het pop-up De Mol-café. Daarnaast kan je er ook de hele periode het nieuwe VR-spel van De Mol spelen. Dat is een virtuele totaalbeleving waarbij minimaal vier en maximaal zes spelers volledig coronaproof op zoek gaan naar de mol. Binnen hun persoonlijke bubbel moeten ze avontuurlijke opdrachten tot een goed einde brengen om zo de saboteur in hun midden te ontmaskeren.

Het spannende VR-spel is ontwikkeld door The Park, het VR experience-initiatief van Telenet, in samenwerking met Woestijnvis, het productiehuis dat De Mol maakt. De VR-game zal op 1 juli in première gaan in Blankenberge en vanaf 2 juli ook speelbaar zijn in de andere playgrounds van The Park in Hasselt, Antwerpen, Gent, Hasselt en Kortrijk.

Meer info kan u lezen via: https://tickets.theparkplayground.com/tickets/choose?country=BE&day=2020-06-21&game=14&isPrivate=true&lang=nl&players=5&venue=blankenberge

Foto: VIER

 

Geef een reactie