De concertfilm van Eefje De Visser

Vrijdag 3 juli brengt Eefje de Visser een concertfilm uit, het weekend dat ze normaal gesproken op Werchter zou spelen met haar band. De film biedt naast een (alternatieve) live show een unieke kijk in haar wereld, gefilmd in De Robot Studios, een Gentse loft waarin Eefje werkt, slaapt en leeft. Met de opbrengsten wil Eefje de Visser haar crew en muzikanten door de Coronacrisis helpen.

In januari dit jaar verscheen Bitterzoet, Eefjes vierde album. Het album werd met veel enthousiasme ontvangen en ook de eerste (try-out) concerten met haar nieuwe band waren een groot succes. Verder dan dit voorproefje kwam het helaas niet… De uitverkochte releasetour door Nederland en België stond op het punt te beginnen toen de Coronacrisis uitbrak.

“De liveshow die we hadden voorbereid, moest een zwoele trip worden vol samenzang en electronica”, vertelt Eefje. “Met invloeden van dance en nostalgische pop, maar ook flarden van sierlijke choreografie en een uitgewerkte lichtshow. We keken er echt enorm naar uit de nieuwe nummers te spelen.” Met de concertfilm wil Eefje niet alleen haar team steunen maar ook haar fans een ervaring brengen die hier dichtbij komt, waarin popmuziek, choreografie, licht en decor een artistiek geheel vormen.

Eefje en haar band zijn in topvorm en willen daarom de volledige liveshow alsnog in première laten gaan via deze concertfilm, live opgenomen in de beste audio-en beeldkwaliteit in haar huis en studio waar ze Bitterzoet ook maakte. De inkomsten worden verdeeld onder haar team, de vaste band en crew, en iedereen die meewerkt aan het ontwikkelen van de film. “Zo hoop ik dat we van deze lockdown-nood een deugd kunnen maken, zowel voor mijn fantastische, toegewijde team en voor mijn awesome publiek!”

De film zal te zien zijn op 3 juli om 21h00 online en in een aantal Nederlandse concertzalen waar Eefje haar uitverkochte Bitterzoet show ging brengen (max 100 mensen per vertoning).

Wil je hen steunen? Lever dan een bijdrage door jouw ticket te kopen voor deze unieke concertfilm: https://www.ticketmaster.nl/event/258255

Praktisch:
Omdat de film een investering vraagt en Eefje haar muzikanten en crew zekerheid willen geven over minimale inkomsten, is het doel om minstens 1500 tickets verkopen alvorens het project aan te vatten. Deze pre order zal van start gaan op 28 mei 2020 om 10h00.

De tickets worden verkocht aan 10 euro. Mensen die al een concertkaartje kochten voor een show van Eefje krijgen een korting van 50% en kunnen dus al vanaf 5 euro een ticket kopen via een link die ze via mail ontvangen van de concertzaal.

Verder heb je ook de mogelijkheid om een hogere prijs te betalen voor het ticket en zo extra financiële steun te geven aan het project. Deze extra donatie zal ook een extraatje opleveren: hoe groter de extra donatie, hoe meer bijzondere extra’s.

10 EURO extra = stream (1 week geldig) + download file  + gesigneerde film poster
20 EURO extra = stream (1 week geldig) + download file + gesigneerde film poster + boodschap in aftiteling (25 karakters)
50 EURO extra = stream (1 week geldig) + download file + gesigneerde film poster + boodschap in aftiteling + magazine
100 EURO extra = stream (1 week geldig) + download file + gesigneerde film poster + boodschap in aftiteling + magazine + Bitterzoet vinyl
350 EURO extra = stream (1 week geldig) + download file + gesigneerde film poster + boodschap in aftiteling + magazine + Bitterzoet vinyl + Zoom Q&A met Eefje de Visser
500 EURO extra = stream (1 week geldig) + download file + gesigneerde film poster + boodschap in aftiteling + magazine + Bitterzoet vinyl + Zoom Q&A met Eefje de Visser + Exclusief uniek design ‘Bitterzoet concertfilm’ (zeefdruk in lijst) + handgeschreven bedankje

3 juli, 21h00:
Wereldwijd Online Event – https://www.ticketmaster.nl/event/258255

Foto: Athos Burez

Geef een reactie