Alina is de Mol! : “Vooral mijn identiteit proberen te bewaren.”

De Mol heeft haar identiteit onthuld. De 20-jarige Alina bleek de saboteur te zijn in het populaire VIER-programma. Tijdens Café De Mol gaf ze haar reactie. “Het feit dat ik de jongste Mol uit de geschiedenis ben, speelde helemaal geen rol. Ik was vereerd dat ik de rol van Mol op mij mocht nemen. Het leek wel een droom die uitkwam. Je staat er als Mol helemaal alleen voor tijdens het spel en dat moet je blijven volhouden. Gedurende heel het programma heb ik mijn eigen identiteit proberen te bewaren. Wat je zag tijdens het spel, was hoe ik in werkelijkheid ben. Alleen voelde het een beetje aan alsof ik wat extra taken mee kreeg dan de rest.” Ook over winnares Jolien was Alina klaar en duidelijk. “Ondanks het feit dat we vriendinnen zijn, heeft ze het spel consequent gespeeld. Ze bleef in haar tunneltje zitten. En daarom is ze ook met recht en reden de verdiende winnares.”

Leuk detail. Vlak vooraleer Alina naar Café De Mol werd ze tegengehouden door de politie. “Ik moest aan de kant blijven staan. Tot mijn eigen verbazing kreeg ik van hen de vraag: “Alina, ben jij de Mol?” Het antwoord is klaar en duidelijk: “Ja, dus!”

Foto: VIER

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.