Shana Cicero: “Mijn leven, mijn uitdaging.”

De 24-jarige Shana Cicero uit Zottegem is wat je noemt een onderneemster pur sang. Zo is ze de trotse eigenaar van 2 kapsalons. En haar dromen gaan veel verder dan dit. “Ik neem deel aan Miss Wellness Beauty om mijn opportuniteiten te verbreden, nieuwe dingen bij te leren en groter te worden in alles. Kortom: ik wil mijn horizonten verbreden. Voor mezelf had ik nooit verwacht dat ik hier zou staan. Qua lengte werd ik niet goed bedeeld. Ik ben beduidend kleiner dan de rest. Daarenboven heb ik heel veel tattoos. Daarom was ik er bijna zeker van dat het niet echt iets voor mij was. Maar toen ik hoorde welke professionele kansen het met zich meebracht, was ik er voor te vinden. Ik ben wat je noemt een bezige bij. Door mijn twee salons ben ik vaak ’s avonds pas thuis om tien uur. In het weekend ben ik vaak bezig met de Missverkiezing. Maar ach, het is de aard van het beestje. Ik was altijd al iemand, die bepaalde risico’s niet schuwt. Mijn trajecten zijn vaak hobbelparcoursen.”

Mijn leven: mijn uitdaging
“Ik durf heel mijn leven als een uitdaging beschouwen”, glimlacht Shana. “Als geen ander besef ik dat alles op één seconde kan veranderen. Daarom hecht ik ook niet veel belang aan doelen. Ik heb daarvoor al te veel meegemaakt. Een typische rock’n’roll-miss zou ik me niet durven noemen. Eén van de belangrijkste drijfveren om deel te nemen is toch om mezelf te overtreffen. Ik zie Miss Wellness Beauty als een heuse challenge. Lukt het … Dan lukt het. Lukt het niet … Dan lukt het niet … Voor mezelf neem ik deze wedstrijd bloedserieus op. Dus ja, ik sta hier wel degelijk met de nodige ambities aan het vertrek.”

Foto: Eric Bordeaud’huy

Een gedachte over “Shana Cicero: “Mijn leven, mijn uitdaging.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.