Wim Soutaer volgt je …

we reizen de wereld rond
tot er ooit een eind aan komt
onze harten stoppen met slaan
alles ophoudt met bestaan…

Sommige passages uit de songtekst van dit prachtige nieuwe nummer van WIM SOUTAER zouden haast doen durven vermoeden dat ze werden geschreven met de Coronaproblematiek in het achterhoofd. Niets is echter minder waar want Wim schreef deze song al meer dan 2 jaar geleden,  “Ik Volg Je” stond dan ook al op z’n recentste album “Verbonden” dat in 2018 verscheen. En of je deze song nu interpreteert vanuit onze huidige leefsituaties of net niet,  feit is dat het een geslaagde popsong is geworden met een prachtige tekst en melodie! En wellicht ook met een net iets stevigere popsound dan dat we die van Wim gewend zijn…en zo bewijst deze immer sympathieke artiest nog maar eens dat hij met heel wat genres weggeraakt.

Downloadgewijs kan u het album Verbonden vinden op:
https://music.apple.com/be/album/ik-volg-je/1360485479?i=1360485488&at=1l3vbBz&app=itunes

Foto: CNR Records

Geef een reactie