Niki Terpstra: ‘Kilometers malen op de weg mag ik niet.’

Niki Terpstra was vrijdagavond te gast in de Nederlandse talkshow OP 1. En daar vertelde hij openlijk over zijn leven in Coronatijden. ‘Ik rijd bij een Franse ploeg: Total-Direct Energie. Vanuit de hoofdzetel werd het personeel opgedragen om niet op de weg te rijden en binnen te blijven. Daarom hou ik mij nu vooral bezig op de rollen. Kilometers malen op de weg mag ik niet.’
Over zijn toekomstplannen was Niki klaar en duidelijk. “Nu het erop lijkt dat de drie rondes na elkaar worden gereden en de klassiekers er tussen worden gezet, zijn keuzes noodzakelijk. Maar ik ben bij de ploeg gekomen voor de voorjaarswedstrijden en niet voor het rondewerk. Dat weten mijn bazen. Ik ga er vanuit dat het 1 grote ronde (Ronde van Frankrijk) wordt en heel wat klassiekers als de Coronaplanning het toelaat.”

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.