Spoiler Alert: Miss België 2020 is …

Het zijn barre tijden voor entertainment- en televisieland. Daarom grijpt men heel graag terug naar galashows uit een nog niet zo ver verleden om de mensen te entertainen. Dinsdag 21 april 2020 wordt op Eclips TV de show van Miss België heruitgezonden. Of er veranderingen bij het eindresultaat zullen komen, weet ik niet. Gebeuren de uitschuivers op de trappen nog? Pakt Celine Van Ouytsel opnieuw de kroon? Een doorsnee spoiler alert/aankondiging zoals dit, zal uw kijkplezier zeker niet bederven. Kortom: televisiebeelden uit de tijd dat we met zijn allen nog Kabouter Plop goedendag mochten zeggen in De Panne. U kijkt toch ook …

Foto: Jan Liekens

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.