Winterland Hasselt schenkt tablets aan woonzorgcentrum

Mensen verbinden en bij elkaar brengen, dat is wat Winterland Hasselt jaarlijks doet en vanuit die verbindende gedachte schonk de organisatie 35 tablets aan het Hasseltse woonzorgcentrum Hoge Vijf. “Wij leven mee in deze bijzonder moeilijke periode en willen graag een steentje bijdragen. Op deze manier kunnen heel wat senioren, die vragende partij waren, in beide vestigingen opnieuw contact zoeken met hun familie, want dat is één van de dingen die ze missen en waar ze nu nood aan hebben”, zegt Winterland Hasselt-organisator Maurice Schoenmaeckers.

“De tablets zijn erg welkom”, zegt schepen Lies Jans (N-VA) als verantwoordelijke voor Hoge Vijf. “Tot nu toe werd er gecommuniceerd met laptops die naar hun kamers werden gebracht of die in de leefgroep werden geplaatst. Personeelsleden van andere stadsdiensten die tijdelijk bijspringen en de mensen van het animatieteam worden daarvoor ingeschakeld, en helpen onze bewoners. Door dadelijk gebruik te kunnen maken van die tablets wordt de drempel verlaagd en het verhaal vergemakkelijkt”.

Foto: RIkky Brebels

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.