Luilekkerbeer

Door alle maatregelen rond de COVID-19 moeten ook jeugdbewegingen zich aanpassen. Ook Chiro Sint-Libertus ontsnapt niet aan de verstrengde regelgeving van de overheid. Alleen doen ze het op een bijzondere manier. Zo werd hun mascotte in barre Coronatijden wel op een heel bijzondere manier gespot. Luilekkerbeer genoot echt van de warmste 5 april sinds heel erg lang. Een ideale compagnon de route tijdens de talrijke berenwandelingen. En zeg nu zelf … Wie zou hem nu ongelijk geven? Niemand toch … Een beer naar haar mijn hart. Daar bestaat geen twijfel over.

Foto: Bart Liekens

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.