Bam Bam … hier is Jill De Greef

Op Instagram is de Antwerpse influencer Jill De Greef vrij populair bij de jongere meisjes onder ons. Nu waagt deze pittige blondine met een snuifje Pink Ambition zich aan een muzikaal zijsprongetje. En met … succes. Haar single Bam Bam duikt op in de Vlaamse Top 50. “Weinig mensen wisten dat ik al een poosje bezig was met zingen. Het is al lange tijd mijn passie. Toen ik voor de fun bij een producer een liedje opnam, bleek het beter te zijn dan vooraf verwacht. Daaruit is Bam Bam gegroeid. Het is leuk om te zien dat vanuit niets toch iets kan groeien. Ik had nooit durven dromen dat dit liedje in de hitparade zou komen. Maar nu ik de smaak te pakken heb, wil ik er mijn weg in verder zoeken. Graag in het Nederlands, maar dan wel met een urban-poptintje eraan.”

Famke Louise
‘Er zijn weinig influencers, die hun weg zoeken in de muziek. Ik ken alleen de Nederlandse Famke Louise, die dezelfde weg op ging. Maar zij doet het toch nog op een andere manier dan ik”, aldus Jill. “Maar ach, ik beschouw het influencen en de muziek als twee verschillende werelden. Slechts op een paar vlakken zijn deze met elkaar te combineren. Ik heb een hele groep jonge volgers, die mij door dik en dun steunen. Dus waarom zou ik hen niet informeren over alles waarmee ik bezig ben. Zingen is een passie, maar het influencen is mijn job. Ik wil met de muziek graag tonen dat ik uit mijn comfortzone kan gaan. En dat het leuk is om beide dingen met elkaar te combineren. “

Dromenjaagster
“Kortom: Ik ben iemand, die haar dromen achterna jaagt. Natuurlijk hoop ik dat ik ooit grote optredens mag geven”, vertrouwt Jill me toe. “Maar de weg is nog zeer lang. Tussendoor geniet ik van elk klein moment dat me te beurt valt. Ik heb mijn single gehoord op de Moose Bar XXL in het Antwerpse Sportpaleis . Dat vond ik al een leuke ervaring op zich waard. Vele van deze momenten maken alles heel groot.”

U kan de track Bam Bam downloaden via:
https://music.apple.com/be/album/bam-bam/1496371043?i=1496371045&app=itunes

Foto: Miech Rolly

Geef een reactie