Medewerkers Theater Elckerlyc: “Theater zal zegevieren en overleven”

Theater Elckerlyc sluit de deuren tot 15 augustus 2020. Dirk Van Vooren, Nico Warrinnier en al hun medewerkers hadden een boodschap (in ware We Shall Overcome-stijl) klaar voor al diegene, die hen lief is. En die wil ik jullie niet onthouden.

“Al een tijd lang zijn we alleen maar bezorgd dat iedereen die je lief is gezond is en mag blijven. Het theater is voor iedereen die er werkt en komt één groot pretpark. Wij kunnen ons geen leven voorstellen zonder theater of zonder entertainment. Zelfs na meer dan 12 jaar staan wij nog steeds verwonderd te genieten wanneer een voorstelling van uit het niets tot leven komt. Helaas moeten wij het nu noodgedwongen stellen zonder onze passie, zonder ons dierbaar publiek en zonder applaus. Het enige applaus dat nu dagelijks weerklinkt is voor de mensen in de zorgsector, en terecht! Zij verdienen dit en zorgen er voor dat de gevreesde curve vlak blijft. Zodat zoveel mogelijk mensen gezond blijven en dat er een snelle heropleving kan komen van onze fantastische sector.

Gezellig samen zitten in het donkere theater dicht bij elkaar, en genieten van een voorstelling is voorlopig niet meer mogelijk. Het voorgordijn blijft tot in volle zomer gesloten! Voor eventjes maar, gelukkig niet voor altijd! We weten alleen niet wanneer het theater terug zal heropleven zoals weleer, maar dat het zal zegevieren en overleven is zeker! Dat hebben we nodig en daarvoor genieten wij allemaal veel te graag!

We zien er ontzettend naar uit om elkaar weer te mogen begroeten, in de zaal, vanop het podium of achteraf in de foyer want we missen jullie! Hou jullie sterk, leef veilig en blijf hoopvol geloven in betere tijden.”

Dirk Van Vooren, Nico Warrinnier en alle medewerkers van THEATER ELCKERLYC

Foto: Jan Liekens

Een gedachte over “Medewerkers Theater Elckerlyc: “Theater zal zegevieren en overleven”

  1. Hou lieve schatten…. dan bedoel ik het hele Elckerlyc team… het theaterleven staat “,on hold” maar het komt allemaal goed… we kijken er al naar uit. Geniet ondertussen even van de rust, de familie en het mooie weer…. enjoy en tot binnenkort

Geef een reactie