Mission Valentin pour les buskiers!


Vrijdagavond 14 februari is Valentijnsavond. Voor vele koppeltjes is het een moment waarop ze hun liefde eens extra in de vers zetten. Voor de basketballiefhebbers wordt het moneytime. In de Mechelse Winketkaai staat het duel tussen de twee seizoensrevelaties op het programma. De Kangoeroes ruiken de top 4 en Bergen doet zelfs nog beter. Voor Mons Hainaut is het geen gemakkelijke uitstap naar Mechelen. Zowel Telenet Giants Antwerp als Oostende hadden het bijzonder moeilijk aan de Winketkaai. Voor l’armée du Jéjé is het een serieuze verplaatsing naar het verre Mechelen. Maar ach, op Valentijnsdag malen de vrienden van de man met het oranje petje er  niet om. Mission Valentin pour les buskiers … is een feestje zoals ze het altijd beleven. In vorm zijn onze Waalse vrienden altijd. Maar Mechelse moeders, hou uw dochters binnen. Want onze Mons Hainaut-vrienden ‘roven’ / ‘stelen’ de harten van velen met hun fairpay-attitude. Pakken ze de zege mee naar Bergen of slaat ‘De Roover’ bij de Kangoeroes echt toe? Een ding lijkt zeker: Het wordt een buskieravond zoals nooit tevoren aan de Dijle.

Foto: Les buskiers on tour / Jéjé Toussaint

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.