Het beest in Fleddy Melculy

Twee weken na de release van de single DE HEL NIET GEZIEN stunt FLEDDY MELCULY met alweer een nieuwe single/song/video: BEEST

Wanneer DE HEL NIET GEZIEN een eerbetoon was aan al wie de band het afgelopen 1,5 jaar is verloren en een duidelijk serieuzere kant van de band liet zien, is de single BEEST een nummer over reïncarnatie en pure oldschool FLEDDY MELCULY:

Deze keer is het onderwerp reïncarnatie: Bestaat dat wel? Zo ja, bij wie moet je daarvoor zijn om dat te regelen? In wat of wie kom je terug tot leven? Gaat God ons liggen hebben als reïncarnatie zou bestaan? Kom ik terug als een fles melk?

Allemaal vragen die Fleddy beantwoord probeert te krijgen!

Nieuw full album SABBATH FLEDDY SABBATH uit op 13.03.20
Tourdates: www.fleddymelculy.com/tour

Foto: Sony Music

Geef een reactie