Een Lieckens in Blind Getrouwd

Een Lieckens in Blind Getrouwd. En neen zij is geen familie. Begin februari zijn de acht kandidaten van Blind Getrouwd bekend gemaakt. En één van hen heeft een familienaam, die mij wel heel bekend voor komt. Alleen is er één lettertje verschil. Maak kennis met Laura Lieckens. Eén van de 3 vrouwen in Blind Getrouwd.

    • 27 jaar – Interieurarchitecte
    • Turnhout (Antwerpen)
    • Laura is chaotisch, spontaan, enthousiast en sportief. Ze is een open boek, creatief en vooral géén ochtendmens. Ze is een fervente supporter van de voetbalclub Standard maar mist elke goal omdat ze constant babbelt met haar vriendinnen. Ze speelt volleybal en geeft ook volleytraining aan kinderen, reist graag en familie en vrienden betekenen alles voor haar. Haar ideale partner is sportief, goedlachs, sociaal en eerlijk. Ze wil graag een man die klaar is voor het echte leven en weet wat hij wil. Laura heeft een zwak voor lange sportieve mannen met een baard.
    • “Ik ben heel chaotisch en vaak heel enthousiast. In heb een master interieurarchitectuur op zak en werk als interieurarchitecte voor Casa. Samen met een collega sta ik in voor het uittekenen van nieuwe winkels, beursstanden en het uitwerken van het conceptboek. Een hele fijne job waarin ik mijn creativiteit kan combineren met mijn sociale ik. Ik kan moeilijk stilzitten. Een drukke agenda overheerst momenteel mijn leven, met onder andere vier dagen volleybal per week. Ik speel zelf en geef ook training aan de allerkleinsten. Nu wordt het tijd dat iemand me helpt om tijd te maken. Ook van voetbal kan ik meespreken: ik ben fervent supporter van Standard Liège. Een droomavond voor mij? Een match Standard – Anderlecht met een goei glas Duvel in mijn handen (lacht). Voor de rest zijn familie en vrienden voor mij heel belangrijk. Op jonge leeftijd heb ik mijn mama verloren en dat heeft mij gemaakt tot de persoon die ik ben. De twee partners die ik reeds gehad heb, waren toppers van formaat. Ik denk dat ik blij mag zijn dat ik de belangrijke delen in mijn leven met deze twee heb kunnen delen. Maar zoals het vaak gaat op jonge leeftijd, ben ik ze niet op de juiste moment tegen het lijf gelopen. Ondertussen ben ik anderhalf jaar single. Ik ben in die periode enkele keren op date gegaan maar uit schrik om gekwetst te worden, hield ik vaak de boot af. Ik hoop in het gemeentehuis een man aan te treffen die sterk in zijn schoenen staat, graag tijd doorbrengt met zijn familie en met ambitie die hij kwijt kan in zijn job.

Foto: DPG Media

Geef een reactie