De 600000 van Kamal Kharmach

Na een bijna volledig uitverkochte tournee, lijkt Kamal Kharmach ook tv-kijkend Vlaanderen in de ban te hebben. Zijn eindejaarsconference ‘Mag ik even?’ haalde ruim 600.000 kijkers. Daarmee was hij op 31 december marktleider op Canvas. 

Kamal Kharmach mocht op 31 december voor het eerst de eindejaarsconference van Canvas verzorgen. Hij treedt daarmee in de voetsporen van Geert Hoste en Michael Van Peel. Op oudejaarsavond keken 499.000 mensen naar Kamal; de heruitzending op 1 januari was goed voor nog eens 111.000 kijkers. In totaal werd de eindejaarsconference ruim 610.000 keer bekeken. Daarmee verdubbelt Kamal de kijkcijfers van Michael Van Peel. Op 31 december was Kamal tussen 22u30 en 23u00 zelfs marktleider. Hiermee beloont de kijker Kamal Kharmach voor zijn harde werk die hij het voorbije jaar in zijn conference stak.

In juni 2019 was de zaalshow van Kamal Kharmach ‘De Schaamte Voorbij’ ook al te zien op één. Die uitzending haalde toen 650.000 kijkers. Zijn wekelijkse item op Qmusic ‘Zeddemee’ mag ook steevast rekenen op een groot aantal luisteraars en online kijkers.

Foto: Live Comedy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.