Het kerstmutsenclubje van Yentl Keuppens

Wat hoort niet tot het curriculum vitae van Yentl Keuppens? Eerlijk gezegd … Weinig. Enerzijds is deze Pink Ambition-girl een graag geziene gaste als influencer. Daarnaast is ze blogster en heeft ze ook enkele boeken op de markt gebracht. Tussen al het werken door maakte ze graag tijd voor ontspanning. Samen met haar goede vriendin Sofie en twee trouwe kerst(b)engeltjes trok ze naar The Christmas Show om een avondje te genieten. En een influencer zou geen influencer zijn als ze geen oog had voor detail. Hip voor Kerstmis 2019 is ongetwijfeld de kerstmuts. Tenminste als ik de vier dames mag geloven. Ze waren allen getooid met dit hoofddeksel. Het kerstmutsenclubje van Yentl Keuppens poseerde maar al te graag voor de lens van mijn vader. Fashion Santa … Waarom ook niet?

Foto: Jan Liekens

Geef een reactie