Het kerstmutsenclubje van Yentl Keuppens

Wat hoort niet tot het curriculum vitae van Yentl Keuppens? Eerlijk gezegd … Weinig. Enerzijds is deze Pink Ambition-girl een graag geziene gaste als influencer. Daarnaast is ze blogster en heeft ze ook enkele boeken op de markt gebracht. Tussen al het werken door maakte ze graag tijd voor ontspanning. Samen met haar goede vriendin Sofie en twee trouwe kerst(b)engeltjes trok ze naar The Christmas Show om een avondje te genieten. En een influencer zou geen influencer zijn als ze geen oog had voor detail. Hip voor Kerstmis 2019 is ongetwijfeld de kerstmuts. Tenminste als ik de vier dames mag geloven. Ze waren allen getooid met dit hoofddeksel. Het kerstmutsenclubje van Yentl Keuppens poseerde maar al te graag voor de lens van mijn vader. Fashion Santa … Waarom ook niet?

Foto: Jan Liekens

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.