Bonzai All Stars komen naar I love the 90’s

Op zaterdag 21 maart kan je in de Hasseltse Ethias Arena terecht op de ‘red edition’ van ‘I love the 90’s – The party’ en op het grootste indoor 90’s festival van Europa wordt er straks weer collectief gejumped op de stomende beats van retroformatie Bonzai All Stars. ‘Tsa, tsa, tsa, Bonzai’ volstaat om het iconische dj-duo Christiaan ‘Fly’ Pieters en Marnik Braeckevelt aan te kondigen. De basis voor het succes van hun tijdloze Bonzai-klassiekers en retro-tunes legden ze in de 90’s, maar dankzij de Shazamende YouTube-generatie blijft het duo zijn fanbasis vernieuwen en verjongen, en daardoor hebben ze op de grote zomerfestivals (Tomorrowland, Laundry Day) hun eigen stage. Gelukkig is het dak van de Ethias Arena hoog genoeg zodat er op 21 maart weer stevig gejumped kan worden op de stomende beats van o.a. ‘Thunderball’, ‘Dream You Dream’ en andere pareltjes die Bonzai All Stars vakkundig hebben verwerkt in hun stomende set.

Tickets voor ‘I love the 90’s – The Party’, met optredens van Culture Beat, 2 Brothers on the 4th Floor, Bonzai All Stars en DJ Ward bestel je op www.ilovethe90s.be

Foto: Serge Bonehitt Photography 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.