Op weg naar de Miss België-kroon? : Cellisa Mathoera Mohini (21, Oostende)

Met de naam Cellisa Mathoera Mohini kom je zelfs bij een Scrabble-spelletje aan een hoog aantal punten. Niet is minder waar. Deze 21-jarige Oostendse met Nederlands-Surinaamse roots is één van de 32 finalisten in de zoektocht naar ’s lands mooiste. ‘Het overrompelt je wanneer je van de éne dag op de andere te horen krijgt dat je Miss België-finaliste bent. Ik vind het leuk. Ik had het nooit verwacht dat ik er bij zou zijn. Ik heb lange tijd getwijfeld om de stap te zetten. Maar een Oostendse fotograaf heeft mij enorm hard aangemoedigd om het toch maar een keertje te proberen. Ik ben nu al een zevental jaar in België. Mijn ouders zijn gescheiden. Mijn mama is toen met niets vertrokken en nam ons mee naar hier. We zijn hier nu en het is hier enorm leuk.”

New York New York
Acteren en modellenwerk. Daar ligt de droom van het meisje van ‘t Zeetje. “Ik streef er naar om heel wat kansen in mijn leven op te zoekn. Mijn doel is om ooit naar New York te vertrekken om daar castings te doen voor acteer- en/of modellenwerk. Wat er mijn pad kruist op dit vlak, neem ik met plezier aan. Miss België gaat me hopelijk een beetje bekendheid op dat vlak kunnen geven. Maar het is tot nu al een fantastische ervaring. Van elk moment blijf ik genieten. In strijd zijn met jezelf mag niet. Elk meisje is mooi van zichzelf. Ieder meisje verdient een kroon.”

Foto: Miss Belgium.be – Kevin Swijsen

 

 

Geef een reactie