Een finale knipoogje naar hierboven

10 november 2019. Het komt steeds dichterbij voor de acht overblijvende finalisten van Miss Elegance 2020. De voorbije maanden werden Sharon, Kjenta, Jessy, Kelly, Cindy, Ashley, Zoë en Bo klaargestoomd voor hun grote finalemoment. Alleen ontbreekt er een naam in dit lijstje. Wat enkele maanden geleden begon als een groot avontuur, werd een editie die organisatoren Elke en Nick met hun coach Michaëla nooit meer zullen vergeten. Met negen jonge vrouwen begonnen ze gemotiveerd aan dit verhaal. Alleen kwam een maand na de persconferentie de grootste nachtmerrie, die een organisator of medefinaliste zich kan  of kon inbeelden. Eén van de finalisten is niet meer onder ons. Door het pijnlijke heengaan van Amber ontstond er een leegte in een groep, die nooit meer wordt opgevuld. Maar deze groep heeft ambitie genoeg om er op 10 november 2019 een lap op te geven. Eén van de acht kandidates zal een kroontje dragen voor het komende jaar. Dat nemen ze haar nooit meer af. Alleen zal het finale knipoogje dedicated to Amber er ééntje zijn dat kan tellen. Want het echte leven. Daar draait het om op 10 november. Niet meer … niet minder.

Foto: Kurt Muls

Geef een reactie