Miss Fashion 2020: Olivia Talaronek en Annick Eycken

Janne Croenen mag zich sinds de voorbije zaterdag Miss Fashion 2020 noemen. Ze hield Aicha Verheye en Jasmin Mahmood achter zich. Twee van de juryleden, die over het lot van de finalisten beslissen waren Annick Eycken en Olivia Talaronek. Annick Eycken is in Missenland een gevestigde waarde met een hele portfolio aan potentiële titels op zak, waar ze jonge meisjes over heel de wereld mag sturen voor internationale ervaring op te doen. Olivia Talaronek is Miss Fashion 2019 en behaalde ook de internationale titel Miss Lumière. Reden genoeg om twee generaties juryleden samen op de foto te brengen.

Foto: Jan Liekens

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.