Het theaterzusje van Punky Diana

Punky Diana. Het is bij het Heat Dance Team in basketballand een begrip geworden. Tijdens een onbewaakt dansmoment kiekte de toenmalige Giantsfotograaf af toen cheerleadster Diana zich in een punky kapsel manoeuvreerde. Alleen zijn we heden oh zo blij, want ons Punky Diana heeft er een theaterzusje bij. Tijdens de première van Kiss of the Spider Woman was Alyssa Luypaert met voorsprong één van de revelaties. Wie Alyssa een beetje kent, weet dat ze een weelderige haardos heeft. Lang leve the conditioner, goede genen en goede shampoo. Maar haar kapsel begon een eigen leven te leiden toen Alyssa het publiek groette. Mijn vader drukte spontaan af toen haar coupe in een punky-style terecht kwam. Ach who cares, zo lang je haar maar goed zit. En daar heeft Alyssa zeker niet over te klagen.

Foto: Jan Liekens

Geef een reactie