Het Queen of the Models-gevoel van Inneke De Schutter

Inneke De Schutter leerde ik tijdens haar Miss Antwerpen-campagne kennen. Deze blonde schone uit Koningshooikt waagde vorig jaar haar kans om het kroontje van ’s lands mooiste te bemachtigen. De Miss België-finale was niet voor haar bestemd. Toch begon er duidelijk iets te kriebelen in het leven van deze mondige receptioniste. “Ik mocht vorig jaar enkele fotoshoots doen. Toen heb ik gemerkt dat ik het best wel enorm leuk vond. Mijn belangrijkste les van vorig jaar is dat ik heb ontdekt dat ik meer de stap naar het modellenwerk moest zetten.Via Facebook zag ik dat Queen of the Models op zoek was naar meisjes. Daarom heb ik mijn kandidatuur voor de casting gesteld. En … ik was er bij. Queen of the Models richt zich meer op het modellenwerk dan een Missverkiezing. Net daarom heb ik deze stap gezet.”

Zelfzeker kantje
Haar Miss-avontuur heeft Inneke zeker geen windeieren gelegd. “Op het vlak van zelfzekerheid alleen al staat er een andere Inneke in haar schoenen. Deze reactie krijg ik geregeld te horen. Miss Antwerpen mag je als een grote gebeurtenis in mijn leven omschrijven. Eéntje waar ik enorm veel positieve commentaren over heb gekregen. Ja, het was een leerschool van formaat. Door dit avontuur heb ik ontdekt welke richting ik in dit wereldje wil uitgaan. De nodige impact heeft mijn Missenverhaal dus zeker gekend.”

Comfortzone
Inneke vertrekt met de nodige ambitie aan haar Queen of the Models-parcours. “Ik geef grif toe dat ik heel graag deze wedstrijd wil winnen. Anders doe ik ook niet de moeite om hieraan deel te nemen. Hoe verder je in dit traject komt, hoe meer je in contact komt met fotografen. Hoe meer ervaring je krijgt, hoe beter je ontdekt welke stijl je graag doet. Toch besef ik dat ik nog een mooi groeiproces moet afleggen. Ik merk voor mezelf dat ik nogal honkvast ben aan mijn comfortzone. Fotowerk helpt me net hierbij om de nodige stapjes daarbuiten te leren zetten. Dus waarom zou ik mijn kansen ook niet verdedigen?”

Foto: Steven Masset / Nico Landuyt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.