De hippe prinses in Celine Van Ouytsel

Influencer zijn: het is een stiel apart. Aan een waanzinnig tempo moet je aan je volgers kunnen toe hoe snel je van stijl kan veranderen. Het is ‘a way of life’ zonder meer. Al een poosje timmert Celine Van Ouytsel aan haar weg. Ze heeft opnieuw een bijzondere foto gepost. Een foto, die je een aan de éne kant doet denken aan de ‘hippie-stijl’, maar zodanig gedragen wordt dat zelfs prinses Jasmine (u weet wel die van Aladdin) er mee weg kan. De hippe prinses in Celine Van Ouytsel komt regelmatig naar boven. En zeker wanneer ze in de spirit van 1000-en-één nacht vertoeft. Wanneer Aladdin in de ‘sixties’ op zoek gaat naar een prinses, kan hij met zijn vliegend tapijt altijd ten huize Van Ouytsel landen. Celine zal met plezier de deuren openen. Tussen Ralphie en het aapje Abu (uit de film van Aladdin) is het nu al een match made in heaven.

Foto: Instagram Celine Van Ouytsel

Geef een reactie