Witloof den Giant

Witloof is aan een opmerkelijke opmars in sportland bezig. Kent u Juul Witloof? Het is de Vlaamse verbastering van de Italiaanse bergkoning uit de ronde van Italië Giulio Ciccone. Maar in sportland is er nog iemand in de ban van ‘het witte goud’. Dit blijkt uit een post van het Heat Dance Team. Hun Giants Mascotte heeft duidelijk zin in de playoffs. Zo liet het wezen met het rode haar weten op een bordje de boodschap ‘Witloof Den Giant’ op de sociale media los. Een mens zou zich prompt veel vragen stellen. Is Witloof nu voor eeuwig en drie dagen de voornaam van de mascotte? Zoals Witse ooit tot Werenfried werd gedoopt. Of is het met heel veel liefde wereld ingestuurd naar zijn favoriete Heat-Danseressen en Giant-fans. With Love, my friend! Maar het mysterie blijft …

Foto: #feeltheheat

 

Geef een reactie