Kobe Van Herwegen en Katja Retsin kleuren Frimouts Copacabana

Voor de Nederlandstalige band Frimout is de zomer van 2019 al begonnen. Met hun heerlijk opzwepende reggaetonnummer ‘Copacabana’ wordt het spontaan enkele graden warmer op elke dansvloer. De song werd geschreven door Frimoutfrontman Stef Willems en singer-songwriter Pieter Schrevens. De productie van deze Frimoutsong was weer in handen van producer Steve Willaert. 

‘Copacabana’ gaat over een avondje uit in de club, waarbij één charmeur alle dames het hoofd op hol brengt. Eén uitverkoren dame heeft het geluk om deze Don Juan te kunnen strikken. En die rol wordt in de clip gespeeld door niemand minder dan de immer gracieuze Katja Retsin. Haar tegenspeler is de sympathieke verleider Kobe Van Herwegen. Kobe & Katja samen in één clip. Als daar maar geen muzikale magie van komt. De met humor doorspekte sensuele clip werd opgenomen in de échte Copacabana in Kontich.

Stef Willems, frontman Frimout: ‘Ik ben ontzettend blij dat de knapste vrouw van Vlaanderen Katja Retsin, en de meest magische mannelijke acteur van Vlaanderen Kobe Van Herwegen, in onze clip de vonken van het scherm wilden laten spatten. Zelf zijn we geen topacteurs, maar alle bandleden zitten natuurlijk wel strategisch in de clip als DJ, buitenwipper of barman/barvrouw. We willen met onze clips altijd visueel de lat hoog leggen en ik ben zeer tevreden dat we daar ook deze keer weer in geslaagd zijn’.

Via deze link kan je kijken naar de clip: https://youtu.be/00Ug1vJ0PD0

De single is te koop via Itunes: https://itunes.apple.com/be/album/copacabana-single/1459018441

en te beluisteren op Spotify: https://open.spotify.com/album/6pQnHuJtCx8VkRrFKePdpW?si=Gx1nvLF5TMiY0vbZn8E6iQ

Website en sociale media:

http://www.frimout-band.be

http://www.facebook.com/frimoutband

https://www.instagram.com/frimoutband/

Foto: VingtCents

 

Geef een reactie