De Belladonna’s van I Love The 90’es

Op 13 april is het tijd voor I love the 90’es in de Hasseltse Ethias-arena. Voor twee PXL-studenten Communicatiemanagement wordt het een bijzondere dag. Meer bepaald voor Žana Mesic en haar collega Anneleen Nicolaers. Zij mogen hun Belladonna-concept presenteren aan het grote publiek. ‘Wij zijn met vier studenten aan Belladonna begonnen voor het vak Event. Op 8 maart, internationale vrouwendag, hebben wij ons evenement gehouden. Tijdens dit event stond Think Pink centraal en gingen alle opbrengsten naar het goede doel. Het was een klein event voor ongeveer 150 mensen, maar nu bij I love the 90’s wordt dit 50x zoveel”, aldus Žana. ‘Doordat onze school alle studenten de mogelijkheid gaf om een event idee te pitchen aan een aantal bealngrijke mensen in de eventwereld, kwamen wij in contact met Kris Bloemen. Hij is zelf een ex-student van het PXL en een top organisator in de eventwereld. Ik vond het vooral tof dat een man kon zien dat er meer nood is aan echte vrouwenevenementen. Zo is de samenwerking van Belladonna en I love the 90’s the party ontstaan. Tijdens het event hebben wij speciale VIP verwen packages voor de vrouwen, maar ook een aantal standjes die voor het algemene publiek toeganelijk zijn. Wij voorzien de vrouwen van o.a. een make-up en haar touch-up, heerlijke patesserie, massages en mooie ‘trendy’ items.

Seizoensgebonden Belladonna
‘Ons project tonen op een groot evenement zoals I love the 90’s is een unieke once in a lifetime kans. Tuurlijk komen er dan zenuwen bij kijken, maar wij noemen het gezonde kriebeltjes”, vertelt Žana. ‘Toekomstgericht is het onze grote wens om Belladonna verder te laten ontwikkelen. Wij willen vier keer per jaar een event organiseren, eigenlijk tijdens elk seizoen. Verder willen wij het zeker ook nog minstens één keer per jaar voor een goed doel organiseren. Er zijn nog een aantal anderen projecten gaande, maar daarover houden wij jullie up-to-date. Wij hebben na I love the 90’s twee grote ervaringen kunne opdoen en wij willen hiermee actief aan de slag gaan voor de toekomst.

Anneleen en Zana: de Ying en Yang
‘Je mag ons best wel als ambitieus omschrijven. We streven er naar om ons evenement keer op keer te vernieuwen. Vrouwen die bij ons op het event komen moeten het Belladonna-gevoel herkennen, maar telkens opnieuw een andere beleving ervaren. Bijvoorbeeld bij I Love The 90’s hebben wij weer een make-up en haar touch-up en patesserie, maar dan hebben wij een andere soort flowerwall. Zo blijft het ‘thuis-gevoel’ voor de gasten, maar hebben wij wel een aantal dingen anders gedaan om het innovatief te houden. Organisatorisch zijn wij ook Ying en Yang. Kortom: vier handen op één buik. Anneleen is enorm sterk in het visualiseren van creatieve ideeën. Dit is geweldig, want ik ben persoonlijk meer met het zakelijke aspect bezig. De perfecte samenwerking, niet waar …

Instagram:
@belladonnaofficial_ (Belladonna)
@theblondetwist (Zana)
@anneleen_nicolaers (Anneleen)

Foto: Collectie Anneleen Nicolaers en Žana Mesic

Geef een reactie