Zeg het met bloemetjes

Influencers, het is me de dagtaak wel. Deze jonge dames moeten dag en nacht paraat staan om via de sociale media zichzelf en artikelen te promoten. Neem nu de bevallige Celine Van Ouytsel. Zij blijkt helemaal in de ban te zijn van de lente. Dat werd enorm duidelijk door de foto (carfie), die ze postte op de eerste lentedag. Om het begin van de ‘hopelijk’ zonnige lente te vieren, droeg ze een bloemenketting in het haar. Het lijkt wel een stille wenk naar alle jongens, die met haar ooit willen daten. Met een bloemetje kan je nooit niets kwaad doen ten huize Van Ouytsel. Ralphie, de man van haar leven, weet meteen wat hem te doen staat. Zeg het met bloemetjes … Je kan er goede punten mee scoren. Het is maar dat u het socialmediagewijs allemaal weet.

Foto: collectie Celine

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.