De schreeuw van de leeuw

Hoe zou het met de Giants zijn? Amper 3 dagen na hun veroveringstocht in Vorst Nationaal wacht hen een vette kluif in het Spaanse Murcia. Winst betekent een onverhoopte maar verdiende kwartfinale in de Champions League. De Giants verdedigen een voorsprong van 8 punten in Spanje. Alleen is de vraag of de Antwerpse reusjes gerecupereerd zijn van hun intens treffen tegen Oostende? Kunnen ze zich opladen tegen een ongetwijfeld sterk Murcia en verrassen ze vriend en vijand in Europa. Na de wedstrijd tegen de kustploeg was het vooral Hans Vanwijn, die opviel met zijn interpretatie van de schreeuw van de Leeuw. Hans, laat de leeuw brullen in het verre Murcia. Dat we één keer met z’n allen kunnen zeggen: Het Antwerpse Graan heeft de Spaanse Orkaan doorstaan. Een extra Europees treffen smaakt des te zoet. Denkt u ook niet?

Foto: Serch Carrière Images

Geef een reactie