De HEAT-heldinnen en hun Giant

Een belangrijk drieluik staat deze week op de agenda van de Telenet Giants Antwerp. De derby tegen Kangoeroes Mechelen, het Europese treffen tegen Murcia en de clash tegen Oostende voor de Orange Cup. De wedstrijd tegen Kangoeroes Mechelen werd alvast vrij gemakkelijk gewonnen met 84-62 cijfers. Aan deze avond werd er een ware Man’s night gekoppeld. Dat inspireerde dames van het HEAT-danceteam om een eerbetoon te brengen aan hun ideale basketbal’man’. Rood, harig, een vat vol humor, bijzonder lenig en shaken zoals de beesten. Waar droomt een jonge vrouw anno 2019 nog meer van? De HEAT-heldinnen en hun GIANT: een match made in heaven. Ze lijken nu al klaar om Vorst Nationaal te stelten te zetten tijdens de finale van de Beker van België. Because Last night the Giant saved their life! Niet meer, niet minder.

Foto: Serch Carrière Images

Geef een reactie