The Hair Project

Zelfs voor iemand met een steeds dunner wordende haardos zoals ik, blijft het altijd leuk om fraaie beeldjes in je mailbox gedropt te krijgen. En zeker als het over ‘haar’ gaat. Op de dag dat ik al notie had genomen van een blij weerzien van Elena Castro Suarez met Nathalie Desplancke, een oude bekende van haar uit Miss België-land, blijkt Nathalie niet de enige geweest te zijn die het pad van de regerende mooiste van het land. Ook het sociale mediafenomeen en hippe kapster in spé Manon Vandemaele liep haar ex-collega uit deze wedstrijd tegen het lijf. En dit tijdens de trendy kappersbeurs The Hair Project in Kortrijk XPo. Het werd een blij weerzien. En natuurlijk moet dit bij jonge hippe vrouwen van deze tijd gevierd worden met een ‘selfie’. Ach, wat ze allemaal doen is mij om het even. Zolang hun haar maar goed zit, niet waar. Want niemand is bestand tegen The Hair Project (van Manon & Elena).

Foto: Selfie Elena Castro Suarez en Manon Vandemaele

 

Geef een reactie