Sagan, Van Avermaet en #LikeMe

7 april 2019 wordt een immens drukke dag in Antwerpen. ’s Ochtends starten Greg Van Avermaet en Peter Sagan in de Ronde van Vlaanderen. Wanneer ze het ruime sop richting Oudenaarde hebben gekozen, is het de beurt aan de cast van de immens populaire Ketnetreeks #LikeMe om de Lotto Arena onveilig te maken.

Dan komt de cast van de nieuwe Ketnet-hitserie ‘#LikeMe’ naar de Lotto Arena met ‘#LikeMe In Concert’! Beleef samen met Caro, Vince, Camille, Yemi en Kyona een wervelende show boordevol dans en natuurlijk jouw favoriete hits. Ook Janine Bisschops en Hugo Sigal zullen op het podium te zien zijn.

De succesreeks ‘#LikeMe’ ging op 13 januari 2019 in première op Ketnet en vond sindsdien zijn weg naar duizenden kijkers van alle leeftijden. De muzikale reeks vertelt het verhaal van Caro en haar zoektocht in het leven aan de hand van tijdloze Nederlandstalige klassiekers die voor de gelegenheid in een nieuw en modern jasje werden gestoken.

Na afloop van het eerste seizoen op Ketnet bijten de 5 hoofdpersonages de spits van hun Vlaamse tournee af in de Lotto Arena. Wil jij de cast van ‘#LikeMe’ live aan het werk zien? Bestel dan snel je tickets en zing weldra luidkeels mee met hits als ‘Ik wil je’, ‘Allemaal’, ‘Een vrouw’,…

#LikeMe In Concert, een belevenis voor de hele familie, op zondag 7 april in de Lotto Arena!

Kaarten kosten 22,15, 27,56 en 32,98 euro.

Meer info kan u vinden op: http://www.lotto-arena.be/nl/kalender/2018-2019/likeme-in-concert

Foto: Jan Liekens

Geef een reactie