De Metalic Disc Dress van Audrey Hepburn & Tiany Kiriloff

In de vierde aflevering van Stukken van Mensen wordt er weer met hoge bedragen gegoocheld voor enkele unieke en bijzondere voorwerpen. Ook Tiany Kiriloff – één van de populairste mode-influencers van België en oprichtster van de recent opgedoekte lifestylewebsite Belmodo.be – heeft zo’n uniek stuk in haar bezit: een metalic disc dress van de Spaanse modeontwerper Paco Rabanne. De jurk is niet alleen prachtig, maar werd ook nog door de Britse topactrice Audrey Hepburn gedragen tijdens de film ‘Two for the Road’. Die onthulling doet de monden van de experten openvallen. “Ik heb deze jurk ooit gewonnen tijdens een persconferentie van Paco Rabanne”, vertelt Tiany. “Ik heb het kleedje zelf nog maar twee keer gedragen en ik vind dat het wel meer verdient dan enkel aan een Paco Rabanne-kapstok te hangen in een mooie plastieken zak in mijn kast.”

Er liggen ook nog andere deals te wachten. Zo krijgen de dealers onder meer de kans om een exclusieve Porsche 911 Targa uit 1971 te kopen, in perfecte staat nota bene. En die Porsche is spek naar de bek van experte Sofie, die verrassend uit de hoek komt: “Het is echt een mooie wagen. Vorige zomer heb ik nog rally gedaan met dit soort auto en heb ik zelfs gewonnen!” Van sportieve wagens komen ze al snel bij machinegeweren, meer bepaald een filmrekwisiet uit de James Bond-film GoldenEye. En ook een salontafel uit de jaren ’70 van de Franse ontwerper Alain Chervet passeert de revue. De onderhandelingen worden op het scherpst van de snee gevoerd, maar wie gaat er uiteindelijk met deze spullen naar huis?

Stukken van Mensen – Elke maandag om 21.35 op VIER

Foto: VIER

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.